Наша людина не може обійтися без лазні. Тільки уявіть, як чудово попаритися, а після душевно поговорити з приятелями. Затьмарити день може тільки неправильний напій – алкоголь категорично не можна вживати під час відвідування парної.

Розповідаємо, що корисніше пити в лазні. Відповідь проста-заварний чай. Буде краще, якщо ви додасте в нього трави. Збір рекомендується додавати в заварний чайничок. Лікарські трави мають безліч корисних властивостей. Не забудьте додати в напій лимон і мед.

Розглянемо докладніше, який чай краще пити в лазні:

З шипшиною. Такий напій буде багатий вітаміном з-кращий засіб для профілактики простудних захворювань.
Зі смородиною. Добре поєднувати саме з зеленим чаєм. Напій сприяє омолодженню всього тіла, тонізує і виводить з організму вільні радикали.
Меліса. Чай з мелісою заспокоює нерви, тонізує і очищає організм від токсинів.
Перцева м’ята. М’ята робить позитивний вплив на гладку мускулатуру кишечника – покращує травлення, знижує рівень кислотності і усуває коліки.
Лікарська ромашка. Такий напій підходить для боротьби з інфекціями травного тракту. Чай з лікарською ромашкою може допомогти в боротьбі з висипаннями на шкірі.

Тепер ви знаєте, які напої пити в лазні краще, а які можуть негативно відбитися на вашому стані.

* Спа-готель ” Аквіум» всіх гостей пригощає ароматним смачним чаєм, збір якого зібраний чайним майстром спеціально для нашого закладу*

“З легким паром!”- бажає Вам Спа-готель “Аквіум” і запрошує в гості.

Бронюйте лазневі номери за телефонами: (095) 556 44 01, (063) 226 63 13