Як організувати свято в SPA-комплексі

Банні вечірки сьогодні дуже популярні, адже лазня давно вже перестала сприйматися як заклад, пов’язаний тільки з оздоровленням. У наш час це місце відпочинку в найширшому сенсі цього слова. Тут можна відзначати різні заходи (дні народження, ювілеї, весілля, дівич – вечори або парубочі і т.д.), поєднавши приємне з корисним-саме торжество і оздоровчі процедури. Сучасні лазні оснащені всім необхідним для комфортного відпочинку – в них є не тільки парилки, але і басейни, джакузі, пристосування для масажу, більярд, караоке та багато іншого.

Переваги святкування Дня народження в сауні:

– обслуговування ” під ключ» (надання приміщення, можливість замовити їжу для банкету, допомога в оформленні та проведенні заходу);

– місткість приміщення (можна розмістити як вузьке коло людей, так і велику компанію);

– більш демократичні ціни в порівнянні з ресторанними (оплата не за кількість гостей, а тільки за час оренди, знижки іменинникам);

– відпочинок + Оздоровлення.

Якщо ви вирішили відсвяткувати день народження в сауні, необхідно врахувати наступні моменти.

Вибір місця
Місце проведення заходу-одне з найважливіших питань. Від правильної організації свята буде залежати те, які спогади про себе він залишить. Тому до

 

вибору варто поставитися максимально серйозно. Якщо ви ще не бували в цьому закладі, обов’язково відвідайте його заздалегідь. Оцініть розміри приміщення і його зручність для проведення свята. Врахуйте лазневі переваги запрошених. Уточніть у адміністрації всі істотні умови (оплата, види оздоровчих процедур, можливість принести їжу з собою або замовити готові страви для банкету, чи можлива доставка їжі).

Частування
Їжу для святкового столу можна вибирати будь – яку-на ваш смак. Хороший варіант-м’ясна нарізка або шашлики, морепродукти і салати. Або це може бути тільки рибне меню (в’ялена, копчена або смажена риба, раки, креветки, мідії, суші і роли). Краще використовувати легкі закуски, які будуть швидше засвоюватися. Гарячі страви в умовах сауни, як правило, виявляються менш затребуваними.

З напоїв для лазні найбільше походить пиво. Можна випити трохи вина, але пиво в умовах парної краще втамовує спрагу і в пашить жаром атмосфері відмінно освіжає. Заповнити втрату вологи добре допомагають трав’яні чаї і натуральні соки. Горілку та інші міцні напої краще не використовувати або вживати в невеликих кількостях.

Святкування
Лазневі паті можна організувати як тематичні заходи (наприклад, День Нептуна, Карибський пляж, відпочинок в гавайському стилі, Піжамна вечірка і т.д.).
При підготовці і продумуванні програми проявіть фантазію. Дозвольте гостям імпровізувати і розкрити всі їхні таланти. Але, в будь-якому випадку, вам знадобляться прості веселі ігри та конкурси, які можна провести в умовах лазні (найгучніший голос, найсмішніша пісня, найбезглуздіший стриптиз, краще видавання банних звуків, конкурс мокрих майок, «смачний боді-арт» за допомогою збитих вершків і т.д.). Інші розваги для святкування дня народження в умовах сауни-караоке, більярд, настільні ігри («Мафія», Менеджер» і т.д.).

І неодмінний атрибут будь-якого сьогоднішнього свята-креативна фотосесія. Знімки краще робити не тільки за столом, але і в русі – під час конкурсів або стрибків у басейн. Цікаві фотографії неодмінно прикрасять ваші сторінки в соцмережах і залишать приємні спогади про торжество.

Для багатьох цінителів лазні святкування дня народження в сауні може стати доброю традицією, що поєднує в собі інтерес до здорового способу життя і теплу, душевну атмосферу. Це можливість зібратися в затишній обстановці тільки з найближчими людьми або, навпаки, провести в умовах сауни день народження з великою кількістю гостей.

SPA-готель» Аквіум ” гостинно запрошує Вас відсвяткувати свій день народження у нас. Знижка для іменинників-20%.

До ваших послуг: 2 види саун (Фінська і турецька), великі басейни з теплою водою, ванни-джакузі, обливні бочки, масажні крісла, більярдна, кімнати для відпочинку і готельні номери зі стильним інтер’єром, плазмовими телевізорами, холодильниками і Wi-Fi, а також смачна їжа з ресторану, професіоналізм і привітність персоналу і зручний графік роботи (24/7).

Допоможемо вам організувати незабутнє свято!